Skip to content

a bar… Mudanzas

August 14, 2011
tags: ,

ENG  >  Since the full prohibition of smoking on interiors, I’ve the impression to reconquer many spaces in my city to which I’d given up due to smoke accumulation. One of these is Mudanzas, a bar that I’ve always seen as some sort of pit-stop in my wanderings around Born and its shops. Special and cozy, perfect at any hour to recover your strength and chat for a while.

Where · When · My order · Planout  >  Mudanzas · As you walk by · A beer · Take a look at the gadgets from La Comercial (Homeware)

Mudanzas

CAT  >  Des de la prohibició de fumar en espais interiors, tinc la sensació que he reconquistat gran quantitat d’espais de la meva ciutat als quals havia renunciat per l’acumulació de fum. Un d’ells és el Mudanzas, un bar que per mi sempre ha sigut una espècie de pit-stop en els periples pel Born i les seves botigues. Especial i acollidor, perfecte a qualsevol hora per recuperar forces i xerrar una estona.

On · Quan · Què demano · Planout  >  Mudanzas · …passis per davant · Una cervesa · Fer un cop d’ull als gadgets de La Comercial (Casa)

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: